FUSK !!!!

Okej fuskare :P det finns x antal olika sätt att fuska på eftersom jag är inte så hi tech själv så är det bara 1 sätt som funkat för mig. Går in på det snabbt så ni inte behöver läsa för mycket. Jag har fuskat genom att spela Pokemon Go på PC .

HUR ? Jo Jag laddade ner ett program som heter Nox app player, Den gör helt enkelt så du kan spela Android spel på din PC, Du kan ladda ner filen här https://en.bignox.com/

Enkelt installera bara , när programet är installerad så kommer inte Pokemon Go appen vara där vänta 1-2 min så bör den installeras själv automatiskt , Gör den inte det stäng av Nox player och starta om den så ska den vara där (Som på bilden till höger).Nu dock med senaste uppdateringen (Nån gång i augusti ? ) så måste du självklart uppdatera Pokemon Go på Nox , Då har du Nox playern på och så går du in på den här länken https://www.apkmirror.com/ , Gör som på dom fyra bilderna under så kan det inte bli fel ( jävligt enkelt egentligen ) :P . Men jag måste till-lägga spelet laggar rätt så mkt ibland för mig kan va för min laptop är kanske inte det optimala. Men det funkar finns massa videos angående laggande på Nox på tuben som ni kan kika på.

Måste säga jag har blivit SOFTBANNAD x antal gånger då jag spelat i Australien :P . Med det menas att om du spoffat med gps vilket du kommer göra så ger dom en ban på 1-3 timmar , Du kommer då inte kunna snurra Pokéstops eller fånga Pokémons dom sticker iväg så fort du kastar en pokéboll på dom. Men det tycker jag är lätt värt spela hemifrån på natten sova så är bannen borta dagen därpå , Finns nya rykten om Permanent ban efter updaten. Så jag har hållt mig till mitt område här hemma i sverige för att inte råka bli bannad än så länge funkar det för mig MEN kom ihåg du kan bli bannad permanent om du hoppar runt för mycket i världen!!! Så Rekommenderar att undvika det håll dig till ditt område eller åtminstånde i det land du befiner dig i.

BILD 3
BILD 3
När Programet är igång
När Programet är igång
BILD 1
BILD 1
BILD 2
BILD 2
BILD4
BILD4

 

Skapa din hemsida gratis!